Helyi közélet

2015.10.28. 11:40

Kigyulladt egy motorvonat kocsija Szendrőnél

Miskolc, Szendrő - Kigyulladt egy motorvonat kocsija a Borsod megyei Szendrőnél, a vonatközlekedés szünetel - mondta a Mávinform sajtóügyeletese szerdán az MTI-nek.

Miskolc, Szendrő - Kigyulladt egy motorvonat kocsija a Borsod megyei Szendrőnél, a vonatközlekedés szünetel - mondta a Mávinform sajtóügyeletese szerdán az MTI-nek.Kavalecz Imre tájékoztatása szerint szerda reggel a Miskolc-Tornanádaska vasútvonalon, Szendrő és Edelény állomás között gyulladt ki a motorvonat egyik kocsija.

Hozzátette: senki sem sérült meg, de a vonatszerelvény nem tudta folytatni az útját. A délelőtti órákban vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Szendrő és Edelény állomás között.

Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a motorvonat motorterében keletkezett a tűz, amelyet a mozdonyvezető a tűzoltók kiérkezéséig porral oltóval eloltott. A szerelvényen tartózkodó utasok - mintegy harmincan - a vonatot elhagyták, nem sérült meg senki.

- MTI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában