Helyi közélet

2015.07.28. 13:42

Konferencia és kiállítás a vadászatról a Diósgyőri Várban

Miskolc - Az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezete és az Észak-magyarországi Vadászszövetség július 29-én szakmai konferenciát rendez a Diósgyőri Várban.

Miskolc - Az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezete és az Észak-magyarországi Vadászszövetség július 29-én szakmai konferenciát rendez a Diósgyőri Várban. A rendezvényen előadást tart Szemethy László (SZIE. Vadvilág Megőrzési Intézet), Bakó Botond (FM. Természetmegőrzési Főosztály), Szabó Ádám (Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság) és Bajdik Péter (FM. Erdészeti és Vadgazdálkodási Főosztály). Témák lesznek többek között az aranysakál terjeszkedése és visszaszorításának lehetőségei, a hiúz és a farkas előfordulása az Északi- középhegységben, illetve konzultációt tartanak az új vadászati törvény tervezetéről is. A konferencia keretében tartják a Diósgyőri Vár állandó vadászati kiállítás megnyitóját is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában