Helyi közélet

2015.05.24. 12:35

Kiszagolta Iti az illegális cigarettát Miskolcon

Miskolc - Egy lakótelepi ház pincéjében talált illegális cigarettát Iti, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) cigarettakereső kutyája Miskolcon.

Miskolc - Egy lakótelepi ház pincéjében talált illegális cigarettát Iti, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) cigarettakereső kutyája Miskolcon. Csaknem 200 doboz magyar adójegy nélküli cigaretta és egy kilogramm vágott dohány került elő a pince egyik szekrényéből. A mintegy 200 ezer forint értékű áru tulajdonosát még keresik.

Közérdekű bejelentés nyomán érkeztek a NAV pénzügyőrei az egyik miskolci lakótelepi házhoz. A bejelentő azt állította: ismeretlenek nagy mennyiségű cigarettával járkálgatnak a lakóház pincéjébe. A pénzügyőrök a helyszínen nem találtak senkit. Iti, a NAV cigarettakereső kutyája azonban az egyik pinceajtónál kaparni kezdett, jelezvén, hogy cigarettát érez. Később a helyiségben lévő egyik szekrénynél is bejelzett. A lezárt szekrény tulajdonosa nem került elő, így a pénzügyőrök felnyitották azt. Összesen 200 doboz különböző márkájú, magyar adójegy nélküli cigaretta és egy kilogramm vágott dohány került elő a szekrényből. A mintegy 200 ezer forint értékű árut lefoglalták, a szekrény tulajdonosának felkutatását pedig megkezdték a pénzügyőrök - tájékoztatta a Borsod Online-t Varga Zoltán, a NAV Észak-magyarországi Regionális VP Főigazgatóságának sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában