Helyi közélet

2015.04.17. 07:31

Lezárt ügyek: bíróság előtt felelhetnek a parfümtolvajok

Kazincbarcika - Vádemelést javasol a rendőrség azzal a két nővel szemben, akik egy kazincbarcikai drogériából loptak el különféle illatszereket.

Kazincbarcika - Vádemelést javasol a rendőrség azzal a két nővel szemben, akik egy kazincbarcikai drogériából loptak el különféle illatszereket.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a sajószentpéteri 31 éves M. Tündével és társával, a kazincbarcikai 39 éves R. Mónikával szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. január 21-én 12 óra 45 perckor az egyik kazincbarcikai illatszerboltból különféle parfümöket és kozmetikumokat tulajdonítottak el mintegy 150 000 forint értékben.

A rendőrök a terhelteknél tartott házkutatás során az ellopott illatszerek egy részét megtalálták, lefoglalták és az eljárás során visszaadták a cég képviselőjének.

A beismerő vallomást tett tolvajokkal szemben folytatott nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2015. április 9-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában