Helyi közélet

2015.03.04. 13:39

Videó: Putnoki zsarolók őrizetben

Putnok - A rendőrök őrizetbe vettek egy házaspárt, akik fenyegetéssel akartak több millió forintot megszerezni egy putnoki lakostól.

Putnok - A rendőrök őrizetbe vettek egy házaspárt, akik fenyegetéssel akartak több millió forintot megszerezni egy putnoki lakostól.Zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság L. Tibor 52 éves és L. Tiborné 49 éves putnoki lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint L. Tibor és felesége 2015. február 25-én 19 óra körüli időben Putnok egyik temetőjében megfenyegette helyi ismerősüket, hogy ha az nem fizet részükre több millió forintot, akkor bántalmazni fogják őt és családját.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a zsarolókat 2015. március 3-án délután, az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársaival közösen elfogták.

A két gyanúsítottat a rendőrök az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket, majd az Ózdi Járási Ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában