Helyi közélet

2015.01.12. 10:21

Őrizetben a miskolci támadó

Miskolc - Kirabolta nagymamáját Miskolcon, az a férfi, akit a rendőrök négy órán belül elfogtak.

Miskolc - Kirabolta nagymamáját Miskolcon, az a férfi, akit a rendőrök négy órán belül elfogtak.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság H. Sándor 26 éves ózdi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, a Király utcában egy társasházi ingatlanban 2015. január 11-én 18 óra után néhány perccel agresszíven pénzt követelt idős, 84 éves nagymamájától. A pénz átvétele után az unoka azonban még több pénzt akart és ezért bántalmazta az idős nőt, majd elment a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök négy órán belül azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette H. Sándort, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásnak ügyészi indítványozását.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában