Helyi közélet

2014.12.04. 11:53

"Jobb polgármestert és jobb jövőt kívánok!"

Abaújszántó - Másfél hónap után lemondott tisztségéről Abaújszántó polgármestere.

Abaújszántó - Másfél hónap után lemondott tisztségéről Abaújszántó polgármestere.Lemondott tisztségéről Abaújszántó polgármestere, Kiss Tibor. Lemondó levelében így fogalmazott: „Tisztelt képviselő-testület! Kedves abaújszántóiak! Bejelentem, hogy polgármesteri tisztségemről 2014. november 30. napjától lemondok. Döntésemet – inkább – nem indoklom. Támogatóimtól bocsánatot kérek. Abaújszántónak jobb polgármestert és jobb jövőt kívánok!”

Szerettük volna megtudni Kiss Tibortól, hogy miért döntött így, de nem tudtuk elérni telefonon. Abaújszántó aljegyzőjétől, Pintér Hajnalkától annyit tudtunk meg, hogy Kiss Tibor november 28-án jelentette be lemondását a város képviselő-testülete előtt. A helyi választási bizottság az ügyet december 2-án vitatta meg, és meghatározta az időközi választás időpontját. Eszerint az abaújszántóiak február 22-én ismét polgármestert választanak.

Kiss Tibor évekkel ezelőtt az Abaújszántói Mezőgazdasági Szakképző Iskola igazgatója volt, polgármesteri posztért 2014-ben indult először. Az időközi választásig a város alpolgármestere, Jánossi Tamás és a képviselő-testület viszi az ügyeket.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában