Helyi közélet

2014.11.23. 11:58

Rendőrök és mentősök mentettek kerékpárost a Bükkben

Miskolc - A Bükkben kerékpáros balesetet szenvedett biciklistát kutattak fel és mentettek meg miskolci rendőrök és mentősök.

Miskolc - A Bükkben kerékpáros balesetet szenvedett biciklistát kutattak fel és mentettek meg miskolci rendőrök és mentősök.

Egy miskolci 38 éves férfi 2014. november 22-én, 10 óra körüli időben kerékpározni indult a Bükk-hegységbe.

A felesége a délutáni órákban telefonon hívta, amely hívást a férje fogadta is, azonban zavartan beszélt, nem tudta, hogy hol van, elmondása szerint balesetet szenvedett, az eszméletét is elvesztette egy időre.

A feleség ekkor azonnal értesítette a mentőszolgálatot és a rendőrséget.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjának ügyeletvezetője a megadott telefonszámon felhívta a kerékpárost, aki tartózkodási helyének környezetét körülírta.

Az ügyeletvezető az elmondottak alapján sikeresen a helyszínre irányította a rendőröket, akik a mentőszolgálat munkatársaival egy időben – a bejelentéstől számított egy órán belül -találták meg a sérült férfit.

A mentősök a nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett kerékpárost további vizsgálat céljából kórházba szállították.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában