Helyi közélet

2014.11.14. 09:27

Összecsaptak a feje felett a hullámok

Miskolc - Csak az ügyvezető igazgatói poszttól válik meg Szász László, aki az elmúlt 14 hónapban alig pihent.

Miskolc - Csak az ügyvezető igazgatói poszttól válik meg Szász László, aki az elmúlt 14 hónapban alig pihent.Az Észak-Magyarország érdeklődésére, mely szerint történt-e változás az elmúlt napokban a miskolci sportélet vezetésében, a miskolci polgármesteri hivatal közlemény adott ki, amelyből kiderült, hogy a Miskolci Sportcentrum Kft.-nél – a dr. Kemény Dénes Városi Sportuszodát, a Diósgyőri Tanuszodát működtető cégnél, amely a Miskolci Városi Sportiskola Nonprofit Kft. tulajdonosi jogait is gyakorolja – az ügyvezetői poszton változás történt, Szász László lemondása után ideiglenes megbízással Illyés Miklós, a Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője vezeti ezt a gazdasági társaságot is. A lemondással kapcsolatban megkerestük Szász Lászlót, akitől az indokokról érdeklődtünk.

– Az elmúlt egy évben a Miskolci Sportcentrum Kft. ügyvezetőjeként rendkívül sok munkát kellett elvégeznem, alig pihentem, részben azért is, mert én magam is találtam ki plusz feladatokat, olyanokat, amelyekről úgy véltem, hogy azok Miskolc város sportéletének fejlődését, magasabb színvonalra emelését szolgálják – válaszolta megkeresésünkre Szász László. – Szerintem mindenki ismeri azt a mondást, mikor a hullámok összecsapnak a fejünk felett. Nem akartam idáig eljutni, de egyedül ezt a sokrétű munkát már nem tudom az elvárásoknak megfelelően elvégezni. Kifejezetten annak a híve vagyok, hogy ha csinálunk valamit akkor, azt magas színvonalon tegyük. A sportiskolának új vezetése van, az uszodákat az átszervezéseket követően az új üzemeltető immár zökkenőmentesen működtetheti. A Miskolci Sportcentrum Kft., amit átadok, stabil anyagi háttérrel rendelkezik, működőképes, lehet rá alapozni. A munkát, amit rám bíztak, elvégeztem. Nekem is lett fontos feladatom, és most már csak ezzel kell foglalkoznom. Az új atlétikai centrum építését kell figyelemmel kísérnem, majd a működtetéssel kapcsolatos feladatokat megszerveznem, ellátnom. 2015-ben két atlétikai Országos Bajnokság lesz az új pályán, ezek megrendezése is nagy kihívás, és emellett az új kalandpálya működését is én fogom koordinálni. A saját cégemben is van bőven fejlesztési elképzelés. Ott is helyt kell állnom. Ezért döntöttem úgy, hogy a Miskolci Sportcentrum Kft. ügyvezetése nekem már sok, a további munkát nagyon szívesen másra hagynám.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában