2014.09.02. 14:17
Horgász és szakács - mi sült ki ebből?
Miskolc - Csapó Péter körülnézett Miskolcon: milyen vállalkozás nincs a környéken. Így nyitotta keszegsütőjét két éve.
Miskolc - Csapó Péter körülnézett Miskolcon: milyen vállalkozás nincs a környéken. Így nyitotta keszegsütőjét két éve.
Csapó Péter és az ő harcsatepertője számomra először egy boldogkőváraljai fesztiválon tűnt fel. Tíz-tíz dekát vettünk a kollégámmal a papírtölcsérben kínált ínyencségből. Bár esett az eső, mi végigsétáltunk az árusok sora között, magunk után húzva az ínycsiklandó illatot. Többen megkérdezték, mit falatozunk, s hogy honnan való. Hamarosan már sorban álltak a „Keszegsütő” előtt. Mi is visszamentünk venni újabb adagot, vásárfiának, akkor kérdeztünk rá: amúgy hol lehet megtalálni őt és a portékáját. Kiderült: Miskolcon, méghozzá nem messze a szerkesztőségünktől.
ÉM-SzK