Helyi közélet

2014.09.02. 14:17

Horgász és szakács - mi sült ki ebből?

Miskolc - Csapó Péter körülnézett Miskolcon: milyen vállalkozás nincs a környéken. Így nyitotta keszegsütőjét két éve.

Miskolc - Csapó Péter körülnézett Miskolcon: milyen vállalkozás nincs a környéken. Így nyitotta keszegsütőjét két éve.

Csapó Péter és az ő harcsatepertője számomra először egy boldogkőváraljai fesztiválon tűnt fel. Tíz-tíz dekát vettünk a kollégámmal a papírtölcsérben kínált ínyencségből. Bár esett az eső, mi végigsétáltunk az árusok sora között, magunk után húzva az ínycsiklandó illatot. Többen megkérdezték, mit falatozunk, s hogy honnan való. Hamarosan már sorban álltak a „Keszegsütő” előtt. Mi is visszamentünk venni újabb adagot, vásárfiának, akkor kérdeztünk rá: amúgy hol lehet megtalálni őt és a portékáját. Kiderült: Miskolcon, méghozzá nem messze a szerkesztőségünktől.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában