Helyi közélet

2014.09.23. 23:23

Béres Alexandra „főz” rájuk egy évig

Miskolc - Brokkoli, körte – érkezett a válasz, amikor Béres Alexandrát arról kérdezte lapunk, mi a kedvenc zöldsége, gyümölcse.

Miskolc - Brokkoli, körte – érkezett a válasz, amikor Béres Alexandrát arról kérdezte lapunk, mi a kedvenc zöldsége, gyümölcse.

A fitnesz világ- és Európa bajnok kedden Miskolcon járt, hogy népszerűsítse és zöldség- és gyümölcsfogyasztást. Az Európai Bizottság Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Főigazgatósága ugyanis egy programot indított, amelyhez Észak-Magyarország is csatlakozott. A programban elsősorban gyerekek, idősek és várandós nők vehetnek részt, akik egy évig havonta egyszer zöldség- és gyümölcscsomagot kapnak, illetve ehhez tartozó főzési és táplálkozási tanácsokat, amelyeket Béres Alexandra, a program nagykövete állított össze.

Részletek a szerdai Észak-Magyarországban.

ÉM


A zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő program indult Észak-Magyarországon

Miskolc, 2014. szeptember 23., kedd (MTI) – A zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsíti az az európai uniós program, amely Lengyelországban és Magyarország két régiójában, Észak-Magyarországon és az Észak-Alföldön élők számára nyújt főzési és táplálkozási tanácsokat. Az esemény nyitórendezvényét kedden tartották Miskolcon. tovább »

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában