Helyi közélet

2014.06.17. 20:36

Híres osztály ez a C!

Miskolc - Ötven éves találkozóra gyűltek össze a miskolci Kossuth Gimnáziumban.

Miskolc - Ötven éves találkozóra gyűltek össze a miskolci Kossuth Gimnáziumban.

"Híres osztály ez az első C-osztály..." - énekeltük négy éven keresztül, az aktuális évfolyamra alakítva a dal szövegét. Mindig nagyon jó osztálynak tartottuk a miénket, az elmúlt hétvégén pedig az emlékeket tovább szépítettük, gondolva és beszélgetve az együtt töltött évekről. Már nem feleletek, dolgozatok miatt kell izgulnunk - csak nevetünk azon, mi okozott gondot annak idején. Egymás szavába vágva meséltük csodálatos kirándulásaink élményeit.

Hálás szívvel gondolunk tanárainkra, akiktől oly sokat kaptunk, hogy ötven éven keresztül is elkísért bennünket. Köszönünk mindent valamennyiüknek, elsősorban osztályfőnökünknek, Stomp Kati néninek, akivel együtt lehettünk ezen a találkozón is. Kegyelettel emlékeztünk meg azokról a tanárokról és osztálytársakról, akik már nem lehetnek közöttünk - írta ezen meleg szavakat lapunknak a 1964-ben érettségizett Kossuthos 4/c osztály.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában