Helyi közélet

2014.05.15. 11:19

Vihar - Fák dőltek villanyvezetékekre Borsodban

Miskolc, 2014. május 15., csütörtök (MTI) - Fákat döntött villanyvezetékekre a viharos szél Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén, az áramszolgáltatás rövid ideig szünetel, folyamatosan dolgoznak az üzemzavar elhárításán - közölte Irlanda Boglárka, az Észak-magyarországi Áramszolgáltató (Émász) Zrt. igazgatósági megbízottja csütörtökön az MTI-vel.

Miskolc, 2014. május 15., csütörtök (MTI) - Fákat döntött villanyvezetékekre a viharos szél Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén, az áramszolgáltatás rövid ideig szünetel, folyamatosan dolgoznak az üzemzavar elhárításán - közölte Irlanda Boglárka, az Észak-magyarországi Áramszolgáltató (Émász) Zrt. igazgatósági megbízottja csütörtökön az MTI-vel.Tájékoztatása szerint főleg észak-borsodi településeken, Izsófalván és környékén okoz fennakadást az áramszolgáltatásban a viharos szél okozta kár.

Az Émász a meteorológiai előrejelzések alapján felkészült erre az időjárásra, a hibaelhárításban közreműködők létszámát megerősítette, ezért csak rövid ideig nincs áram az érintett községekben - tette hozzá Irlanda Boglárka.

- MTI -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában