Helyi közélet

2014.05.28. 15:02

Veterán járműcsemegék a Bükkben

Bükkszentkereszt - Május végén tartotta a Classic Motorsport Club hagyományőrző klubrendezvényét: az időjárás idén kegyeibe fogadta a 2. Bükkszentkereszti Veterán Hegyi Felfutó résztvevőit.

Bükkszentkereszt - Május végén tartotta a Classic Motorsport Club hagyományőrző klubrendezvényét: az időjárás idén kegyeibe fogadta a 2. Bükkszentkereszti Veterán Hegyi Felfutó résztvevőit.Félszáznál is több veterán jármű fanatikus vállalta a különleges átlagtartó menetpróbát a hétvégén - tudtuk meg Adamovich Eriktől, a Classic Motorsport Club elnöktől. A falu közepén lévő több szintes depó parkolót, traktorok, drift, gyorsasági oldalkocsis és szóló motorok, amerikai cirkálók és historic rallye versenyautók töltötték meg. A reggeli után szokásos pályabejárással, edzéssel telt az idő. A déli harangszó indította a felfutót, amit kétszer kellett teljesíteni. Házias ebéd és babérkoszorús díjkiosztó zárta a baráti hangulatú rendezvényt.

ÉM-JLI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában