Helyi közélet

2014.04.23. 15:30

Közérdekű lista: stoppolva

Miskolc - Lapunknak köszönhetően nyilvános lett a képviselői alap felhasználása, de október óta nem frissült ez a lista.

Miskolc - Lapunknak köszönhetően nyilvános lett a képviselői alap felhasználása, de október óta nem frissült ez a lista.Októberben – közel féléves huzavona után – az Észak-Magyarország megkapta az önkormányzattól azt a listát, amely a regnáló egyéni önkormányzati képviselők választói alapjának felhasználását tartalmazza. Először ezekért az adatokért pénzt kért lapunktól az önkormányzat, majd az adatvédelmi hatósághoz fordultunk, ahol Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos állásfoglalása szerint ezek közérdekű adatok, így túlzott mértékű volt az az összeg, 16 ezer forint, amit a hivatal kért volna az Északtól. Októberben pedig megtört a jég, az önkormányzat ingyenesen bocsátotta rendelkezésünkre a listát. Ezzel egy időben Miskolc honlapjára is felkerültek az adatok.

Ennek már fél éve, azóta még mindig csak a 2010-es, 2011-es, 2012-es, valamint a 2013-as év első tíz hónapjának adatait láthatják az érdeklődők. Most arra voltunk kíváncsiak, miért nem frissül ez a lista.

Részletek a csütörtöki Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában