Helyi közélet

2014.03.24. 17:49

Rövidzárlat okozhatta a tüzet Borsodnádasdon

Borsodnádasd - Vélhetően elektromos zárlat miatt gyulladt ki a borsodnádasdi Móra Ferenc Általános Iskola felső része.

Borsodnádasd - Vélhetően elektromos zárlat miatt gyulladt ki a borsodnádasdi Móra Ferenc Általános Iskola felső része.Az oktatási intézményben az égett szagra és a füstre lettek figyelmesek hétfőn a kora délutáni órákban. Ezután rögtön értesítették a tűzoltókat, az épületet pedig kiürítették. A helyszínre érkezett egységek megfékezték a lángok továbbterjedését, az eset során személyi sérülés nem történt. Sípos Sarolta iskolaigazgató erre a hétre rendkívüli tanítási szünetet rendelt el, mert az oktatás további menetét még meg kell szervezniük. A kárfelmérés folyamatosan zajlik, szerencsére az tantermek nem rongálódtak, viszont az elektromos hálózatot és az emeleti folyosót mindenféleképp fel kell újítani.

A Móra Ferenc Általános Iskola öt esztendővel ezelőtt esett át a rekonstrukción, korábban a régi épületben semmilyen hasonló probléma nem merült föl. Kormos Krisztián, Borsodnádasd polgármestere elmondta: az iskola biztosítva volt, a kárrendezés kapcsán az önkormányzat már felvette a kapcsolatot az illetékes biztosítóval.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában