Helyi közélet

2014.03.13. 12:11

Nyílt levélben kérik újra a fekvőrendőr-segítséget

Miskolc -  Bár ígéretet kaptak, hogy januárban megtörténik, de a mai napig nem helyeztek ki forgalomlassító küszöböket a Nagy Sándor utcába: többek között ez áll abban a nyílt levélben, amelyet többek között Demeter Ervin kormánymegbízottnak, dr. Kriza Ákosnak, Miskolc polgármestererének, országgyűlési és önkormányzati képviselők mellett a sajtó képviselőinek is eljuttattak az utca lakói.

Miskolc -  Bár ígéretet kaptak, hogy januárban megtörténik, de a mai napig nem helyeztek ki forgalomlassító küszöböket a Nagy Sándor utcába: többek között ez áll abban a nyílt levélben, amelyet többek között Demeter Ervin kormánymegbízottnak, dr. Kriza Ákosnak, Miskolc polgármestererének, országgyűlési és önkormányzati képviselők mellett a sajtó képviselőinek is eljuttattak az utca lakói.Mint ahogy akkoriban beszámoltunk róla, a Nagy Sándor utcában élők több héten át demonstráltak utcájukban (lezárva a fél forgalmi sávot) a nagy forgalom miatt. Lassan több évtizedes problémája ugyanis az ott élőknek, fogalmaztak, hogy a forgalom miatt elértéktelenednek ingatlanjaik, életveszély fenyegeti őket a száguldozó autók miatt. Szerintük az arra közlekedő autósok zöme nem tartja be a 30 kilométer/ óra sebességkorlátozást. A demonstráció eredményeként kapták az említett ígéretet, de hiába, olvasható a levélben. Hiába próbálnak bárkihez fordulni, válaszra sem méltatják őket.

Érdeklődtünk a miskolci önkormányzatnál, hogy miért nem történt semmi az ügyben, várjuk a válasz.

ÉM-HM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában