Helyi közélet

2014.03.18. 21:13

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelnek a fatolvajok

Tiszakeszi, Tiszaújváros - Vádemelési javaslattal élt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság azzal a két férfivel szemben, akik egy Tiszakeszi erdőségből engedély nélkül fát vágtak ki.

Tiszakeszi, Tiszaújváros - Vádemelési javaslattal élt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság azzal a két férfivel szemben, akik egy Tiszakeszi erdőségből engedély nélkül fát vágtak ki.A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

A nyomozás adatai szerint 2014. január 25-én 14 órakor Tiszakeszi külterületén egy erdőrész tulajdonosa két férfit ért tetten, amint azok az erdőt ritkították.

Az illegális fakitermelőket a kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították.

A helyi illetőségű 43 éves R. Sándort és társát, a 24 éves S. Istvánt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, akik a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését beismerték.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában