Helyi közélet

2014.02.24. 18:34

Lezárt ügyek: bíróság elé állhatnak a fatolvajok

Hejőbába, Tiszaújváros - Erdőritkító társasággal szemben élt vádemelési javaslattal a rendőrség.

Hejőbába, Tiszaújváros - Erdőritkító társasággal szemben élt vádemelési javaslattal a rendőrség.A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. október 23-án az esti órákban Hejőbába külterületén lévő erdőben az erdész tetten ért öt férfit, akik engedély nélkül fát vágtak ki.

Az elkövetők a tettenérést követően a kivágott fát hátrahagyva elmenekültek, de az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították, majd elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Pál 32 éves, F. Csaba 23 éves, K. Ernő 22 éves, F. Gyula 56 éves és F. Márk 17 éves helyi lakosokat.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészség részére.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában