Helyi közélet

2014.02.28. 14:55

Közlemény - Az MVK sűrűbben közlekedteti 1-es, 1A-s járatait a reggeli csúcsban hétköznap

Miskolc - A közlekedési vállalat több menetrendi módosítást is bevezet március 3-tól azzal a céllal, hogy csökkentse a régi típusú villamosokon a reggeli csúcsban kialakult nagyobb kihasználtságot, illetve hogy elősegítse a város nyugati részén élők iskolába és a belvárosba való eljutását.

Miskolc - A közlekedési vállalat több menetrendi módosítást is bevezet március 3-tól azzal a céllal, hogy csökkentse a régi típusú villamosokon a reggeli csúcsban kialakult nagyobb kihasználtságot, illetve hogy elősegítse a város nyugati részén élők iskolába és a belvárosba való eljutását. Az MVK utasfelmérése alapján indokolt az 1-es és 1/A-s buszjáratok sűrűbb közlekedtetése, ezért ez a két járat hétköznap a reggeli csúcsidőszakban gyakrabban fog közlekedni. Az 1-es autóbuszok esetében egy új forduló kerül a menetrendbe, illetve egy 1A-s járat meghosszabbított útvonalon, Felső-Majláthról fog közlekedni a Tiszai pályaudvarra. A Tiszai pályaudvarról 6:14-kor induló 1A-s járat szintén március 3-tól 1-es járatként továbbközlekedik a Majális-parkig és onnan vissza a belváros felé.

Az új menetrend (nagyobb méretért kattintson a képre):

- Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában