Helyi közélet

2014.01.22. 16:07

Lezárt ügyek: fa tolvajok felelnek a bíróság előtt

Csokvaomány, Ózd - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az öt tagú társasággal szemben, akik a csokvaományi erdőt „ritkították”.

Csokvaomány, Ózd - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az öt tagú társasággal szemben, akik a csokvaományi erdőt „ritkították”.Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. július 15-én másfél nap alatt a tettesek mintegy 10 köbméter kocsánytalan tölgyfát vágtak ki a csokvaományi erdőterületről.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították azt az öt tagú társaságot, akik a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak voltak.

A 39 éves K. Jánosné sátai, a 39 éves K. János ózdi, a 33 éves M. Csaba ózdi, a 38 éves M. Attila miskolci lakosokkal és fiatalkorú társukkal szemben folytatott eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta.

Az ügyben keletkezett iratokat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a gyanúsítottakkal szemben vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában