Helyi közélet

2014.01.23. 17:40

Készenléti Rendőrség: Ötös előállítás Hernádnémetiből

Hernádnémeti, Miskolc - A Készenléti Rendőrség munkatársai öt fiatalt állítottak elő, akik az intézkedés során zavartan viselkedtek és kábítószer gyanús anyag volt náluk.

Hernádnémeti, Miskolc - A Készenléti Rendőrség munkatársai öt fiatalt állítottak elő, akik az intézkedés során zavartan viselkedtek és kábítószer gyanús anyag volt náluk.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 22-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 0 óra 40 perckor Hernádnémeti belterületén egy parkoló személyautó öt utasát igazoltatták, akik közül többen idegesen és zavartan viselkedtek, ruházat átvizsgálásuk során pedig kábítószer gyanús anyagok kerültek elő.

A Készenléti Rendőrség munkatársai további intézkedés végett előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra az öt fős társaságot, akik közül a hernádnémeti 24 éves R. Norberttel, a 24 éves F. Dáviddal és fiatalkorú társukkal szemben a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában