Helyi közélet

2013.12.17. 14:08

Nyugdíjas találkozó az Ózdi Rendőrkapitányságon

Ózd - Aktív és nyugállományba vonult rendőrök találkoztak 2013. december 3-án az Ózdi Rendőrkapitányságon.

Ózd - Aktív és nyugállományba vonult rendőrök találkoztak 2013. december 3-án az Ózdi Rendőrkapitányságon.A rendezvényt a putnoki Serényi Béla Gimnázium rendvédelmi tagozatos hallgatójának, Kiss Krisztinának az előadása nyitotta meg, majd dr. Varga László r. alezredes, kapitányságvezető köszöntötte a közel 70 fő, nyugállományba vonult rendőrségi dolgozót. Ezt követően Éles János nyugállományú r. alezredes 68. születésnapja alkalmából és Varga István nyugállományú r. főtörzsőrmester az Ózdi Rendőrkapitányság legidősebb, 83 éves rendőreként vehetett át ajándékot a kapitányságvezetőtől.

Vanczák Zoltán r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője tájékoztatást adott a nyugdíjasoknak is nyitva álló lehetőségekről, így a kedvezményes üdülésekről és más szociális ellátásokról. Ezt követően dr. Túrós András nyugállományú r. altábornagy, volt ózdi rendőrkapitány és volt országos rendőrfőkapitány elevenítette fel a régmúlt máig ható

történeteit.

A találkozón megjelentek mások mellett dr. Sztanik Zoltán r. alezredes és Pinkóczi József r. ezredes, volt ózdi rendőrkapitányok is.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában