Helyi közélet

2013.12.17. 13:56

Nyugdíjas találkozó az Encsi Rendőrkapitányságon

Encs - Aktív és nyugállományba vonult rendőrök találkoztak 2013. december 4-én az Encsi Városi Művelődési Központban.

Encs - Aktív és nyugállományba vonult rendőrök találkoztak 2013. december 4-én az Encsi Városi Művelődési Központban.A találkozót Dr. Antal István r. alezredes, kapitányságvezető nyitotta meg, majd Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte a megjelenteket.

A rendezvényen külön köszöntötték a legidősebb meghívottat, a 83 éves Bercsényi József nyugállományú r. törzszászlóst, aki 1954-től 1983-ig állt a rendőrség alkalmazásában és közel 30 éven keresztül szolgált az akkori Encsi Járási Rendőrkapitányságon. Nyugállományba vonulását megelőzően a Közbiztonsági és Közlekedésrendészeti Osztály körzeti megbízottja volt.

A találkozó alkalmával a megjelenteknek ismertették a 2013. évben bekövetkezett, főbb szervezeti és személyzeti változásokat, majd tájékoztató hangzott el a nyugdíjasokat megillető kedvezményes üdülési lehetőségekről és más szociális ellátásokról.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában