Helyi közélet

2013.12.04. 16:10

Eltüntette a fegyvert, amivel fivére lődözött

Debrecen, Miskolc - Részben megváltoztatta a Debreceni Ítélőtábla annak a férfinak az ítéletét, akit a Miskolci Törvényszék bűnpártolás miatt 1 év 8 hónap végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt ez év nyarán.

Debrecen, Miskolc - Részben megváltoztatta a Debreceni Ítélőtábla annak a férfinak az ítéletét, akit a Miskolci Törvényszék bűnpártolás miatt 1 év 8 hónap végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt ez év nyarán.A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott öccse ittas és indulatos állapotban 2009 szeptemberében Szirmabesenyőn több nem célzott lövést adott le egy családi ház ablakára egy Browning pisztolyból. Másnap felhívta az édesanyját és elmondta neki, hogy „csinált egy kis hülyeséget”. Megkérte, hogy menjen el ahhoz a férfihoz, akinek autójában ülve a lövéseket leadta, és hozzon el tőle egy nejlonzsákot. A mama felhívta a másik fiát, a vádlottat, aki megnyugtatta, hogy majd ő rendezi a dolgot; elment a sofőrhöz a táskáért, amiben a pisztoly volt és azt a lőszerekkel együtt a saját tanyáján elásta.

Folytatás a holnapi Észak-Magyarországban olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában