Helyi közélet

2013.12.19. 10:48

„Éljenek meg ők 47 ezerből!”

Miskolc - December 20-ától aláírásokat gyűjt a korábbi éhségmenetek szervezője.

Miskolc - December 20-ától aláírásokat gyűjt a korábbi éhségmenetek szervezője.„Éljenek meg a politikusok 47 ezer forintból!” – ez a címe annak a petíciónak, melyet Tóth Imre Miklós, a korábbi éhségmenetek szervezője szeretne aláíratni minél több emberrel. Aláírásgyűjtő akcióját december 20-án kezdi Diósgyőrben az Ady Endre Művelődési Központ előtt, majd a belváros felé haladva még 9 alkalommal gyűjti az aláírásokat Miskolc forgalmas csomópontjain. Az akció február 3-áig tart.

Tóth Imre Miklós lapunknak elmondta: arra szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy se a közmunkából, se a rokkant ellátásból, de a minimálbérből sem lehet megélni Magyarországon. Petíciójában követeli, hogy „azok a képviselők, államtitkárok, akik a választókat megsértették és arrogáns viselkedésükkel szégyent hoztak mandátumukra, mondjanak le és távozzanak a közéletből!” Tervei között az is szerepel, hogy a petíciót beviszi a januári közgyűlési ülésre, mert szeretné látni, hogy vajon hány önkormányzati képviselő hajlandó azt aláírni.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában