Helyi közélet

2013.10.09. 08:25

Parkoló építéssel támogatják

Ózd - A Johnson Electric ózdi fejlesztéséhez hasonlóan a törzsgyár területére tervezett digitalizációs központ beruházását is egy parkoló építéssel segíti az ózdi önkormányzat.

Ózd - A Johnson Electric ózdi fejlesztéséhez hasonlóan a törzsgyár területére tervezett digitalizációs központ beruházását is egy parkoló építéssel segíti az ózdi önkormányzat. Ezt az előterjesztést ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadták el a helyi politikusok a legutóbbi tanácskozáson. Szóbeli kiegészítésében Fürjes Pál polgármester megjegyezte: az Ózdi Gyártörténeti Emlékpark, vagyis a Skanzen, a Kulturális GPS és az Egységes Nemzeti Oktatási Kulturális Térinformációs Rendszer létrehozásával kapcsolatos előkészítő munka újabb mérföldkövéhez érkezett. A város pedig egy nagyságrendileg 70-80 millió forintos parkoló építésével kíván a fejlesztésekhez segítséget nyújtani. Az előterjesztés szerint a személyautók parkolási lehetősége mellett megoldják az útcsatlakozást, a közvilágítást és a csapadékelvezetést is, valamint egy gyalogátkelőhelyet is kialakítanak a régi kohászat területén.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában