Helyi közélet

2013.10.04. 19:05

Együtt-PM: bemutatták jelöltjüket

Miskolc - Nagy-Korsa Judit lett az Együtt-PM Szövetség és az MSZP közös országgyűlési képviselőjelöltje a miskolci 1. választókörzetben. A jelöltet Kónya Péter, az Együtt-PM Szövetség társelnöke mutatta be pénteken.

Miskolc - Nagy-Korsa Judit lett az Együtt-PM Szövetség és az MSZP közös országgyűlési képviselőjelöltje a miskolci 1. választókörzetben. A jelöltet Kónya Péter, az Együtt-PM Szövetség társelnöke mutatta be pénteken.Borsodban egy elfelejtett régióban élünk. Ha jövőre az Együtt 2014 kormányra kerül, azonnal 300 milliárd forintnyi uniós forrást csoportosít át a legnehezebb helyzetben lévő térségek fejlesztésére” – mondta Nagy-Korsa Judit. Kiemelte azt is, hogy a régió életben maradásáért meg kell erősíteni a Miskolci Egyetem jelenlegi státuszát. Úgy véli, ma mindent felülír a pártpolitika, az embereket mesterségesen állították szembe egymással. Ők ezen szeretnének változtatni. „Elég volt a gyűlölködésből” – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában