Helyi közélet

2013.09.19. 12:28

Próbafülkében próbálkozott az ózdi tolvaj

Ózd - Bíróság elé állhatott az az ózdi tolvaj, aki az áruház próbafülkéjében rejtette el az áruféleségeket. A próba nem sikerült.

Ózd - Bíróság elé állhatott az az ózdi tolvaj, aki az áruház próbafülkéjében rejtette el az áruféleségeket. A próba nem sikerült.

Több üveg szeszes italt és pékárut kísérelt meg eltulajdonítani egy ózdi áruházból az a 23 éves helyi férfi, akit a biztonsági őrök segítségével fogtak el az ózdi rendőrök.

B. Zoltán 2013. szeptember 15-én, a délutáni órákban pakolt pár üveg alkoholt és több helyben sütött pékárut pakolt a bevásárlókosárba. A termékekkel azonban nem a kasszához, hanem a próbafülkékhez ment, ahol elrejtette az áruféleségeket. Távozni már nem tudott az értékekkel, mivel a biztonsági őrök feltartóztatták.

Az ügyben indított eljárás megállapította, hogy a férfi tetten érését megelőzően három nappal már hasonló cselekményt követett el ugyanezen áruházban.

Az Ózdi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a tolvajt, akit 2013. szeptember 17-én állított bíróság elé.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában