Helyi közélet

2013.09.03. 09:40

Harmadszor lesz sokadalom Ózdon

Ózd - Az előttünk álló szombaton Ózd belvárosában már harmadik alkalommal rendezik meg a Vasvár Sokadalom elnevezésű, egész napos rendezvényt.

Ózd - Az előttünk álló szombaton Ózd belvárosában már harmadik alkalommal rendezik meg a Vasvár Sokadalom elnevezésű, egész napos rendezvényt. A korábbi esztendők gyakorlatait folytatva a program főzőversennyel kezdődik a reggeli órákban, amelyet a Cipó és a Meggyes kategóriában hirdettek meg, a Városközponthoz kapcsolódó két településrész nevéhez kapcsolódva. A Vasvár Úti Tehetséggondozó Iskola belső udvarán délelőtt 9 órától támfalfestést tartanak a diákoknak, a szabadtéri színpadon pedig délután két órától kezdődnek a programok. A köszöntők után helyi művészeti csoportok lépnek föl, 17 órától pedig ünnepi beszédet mond Riz Gábor, országgyűlési képviselő, a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés alelnöke. Ezt követően Karcagi Nagy Zoltán nótaműsora következik, a tombolasorsolás után pedig fellép Ganxsta Zolee és a Kartel. Az idei ózdi Vasvár Sokadalmat dj párbaj zárja.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában