Helyi közélet

2013.08.16. 15:31

Sátánnak hitte utastársát

Miskolc, Ózd - Vádemelési javaslat egy garázda utassal szemben.

Miskolc, Ózd - Vádemelési javaslat egy garázda utassal szemben.Egy fiatal férfi 2013. július 14-én autóbuszra várakozott Ózdon, s közben észlelte, hogy valaki kitartóan nézi. Miután felszálltak a járműre, a sértett azt hallotta, hogy „te sátán vagy, én nem utazok ilyennel”. A férfi ezt követően egy táska szíját a sértett nyaka köré tekerte és fojtogatni kezdte, aki megpróbált kiszabadulni, azonban támadója nagyon erősen tartotta, így csak egy másik, számára ismeretlen utas segítségével sikerült a hurkot levenni magáról. A támadó még ekkor is tovább dulakodott az ülésről felálló sértettel, aki akkor tudott csak szabadulni szorult helyzetéből, amikor a busz megállt.

A nyomozás eredményeként a rendőrség azonosította a serényfalvai 50 éves S. Józsefet, aki megalapozottan gyanúsítható a garázdaság vétség elkövetésével.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a serényfalvai gyanúsítottal szemben indított nyomozást 2013. augusztus 14-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában