Helyi közélet

2013.08.14. 19:26

Az Együtt-PM szövetség bemutatta jelöltjeit

Miskolc - Az Együtt-PM Szövetség szerdán mutatta be Miskolcon megyei jelöltjeit, munkatársait. A rendezvény helyszíne előtt tucatnyi tüntető demonstrált a szövetség ellen.

Miskolc - Az Együtt-PM Szövetség szerdán mutatta be Miskolcon megyei jelöltjeit, munkatársait. A rendezvény helyszíne előtt tucatnyi tüntető demonstrált a szövetség ellen.Szigetvári Viktor, az Együtt-PM Szövetség társelnöke és Szabó Rebeka országgyűlési képviselő a bemutatón hangsúlyozták, a jelöltállítás nem végleges, hiszen az MSZP-vel még tartanak a tárgyalások. Azt is elmondták: „Tisztában vagyunk vele, hogy az MSZP-nek komoly tábora van a megyében és tiszteletben tartjuk azt a munkát, amelyet eddig végeztek képviselőik.”

A megye problémái közt említették: a munkanélküliséget, az elvándorlást. Kitértek arra, hogy céljuk, a munkanélküli segély folyósítási idejének 9 hónapra növelése, illetve egy olyan rövidtávú kistérségi program, amely stabilizálhatná a régió gazdasági helyzetét.

Jelöltjeik: Nagy-Korsa Judit, Tóth László, Üveges Gábor, Szurdok Krisztina, Iván Tamás, Bihi Miklós, dr. Erdőss Gábor.

ÉM-NSZR

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában