Helyi közélet

2013.07.22. 16:38

MSZP: Miskolc példát mutathatott volna trafikügyben

Miskolc - „Dr. Kriza Ákos polgármester sem jelent meg a múlt heti testületi ülésen, miközben aznap más hivatalos ügyben, a strand bejárásán részt vett” – kezdte hétfői sajtótájékoztatóját Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője.

Miskolc - „Dr. Kriza Ákos polgármester sem jelent meg a múlt heti testületi ülésen, miközben aznap más hivatalos ügyben, a strand bejárásán részt vett” – kezdte hétfői sajtótájékoztatóját Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője.Mint ismert: az MSZP rendkívüli ülés összehívását kezdeményezte, hogy az önkormányzat vizsgálja meg, hogyan tudnának segíteni azokon a volt trafikosokon, akik nem nyertek koncessziót. „A polgármester távolmaradása azt jelenti, hogy nemcsak politikai, hanem erkölcsi közösséget is vállal azokkal a fideszes képviselőkkel, akik érintettek a trafikmutyiban” – fogalmazott. Hozzátette: Miskolc példát mutathatott volna más városoknak, abban, hogyan törődik azokkal a vállalkozókkal, akik elveszítették a megélhetésüket. „Ez nem történt meg, de a szocialisták újra és újra beadják ezt a napirendet, egészen addig, amíg a testület érdemben nem tárgyalja” – hangsúlyozta.


Reagálás az MSZP sajtótájékoztatójára

„A várakozásokkal ellentétben Földesi Norbert ma sem kért bocsánatot azért, mert például 2007 és 2010 között az MSZP-s városvezetés az Állami Számvevőszék szerint is megháromszorozta Miskolc adósságállományát” – reagált az mszp-s sajtótájékoztatóra Molnár Péter, a KDNP frakcióvezetője.

Földesi Norbert és a miskolci MSZP-sek sajnos ma sem mondtak köszönetet a mostani városvezetésnek és a jelenlegi kormányzatnak, hogy ennek ellenére, 2013-ra sikerült konszolidálni Miskolc költségvetési helyzetét, sikerült megteremteni a fenntartható városi működés és a fenntartható városi fejlődés alapjait. Sajnos, mai rendkívüli sajtótájékoztatóján Földesi Norbert szocialista frakcióvezető,ismét ezekről a tényekről akarta elterelni a közfigyelmet” – fogalmazott Molnár Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában