Helyi közélet

2013.07.12. 16:49

Megvágta a házában éjszaka megjelent hívatlan látogatót

Vilmány - Csaknem végzetessé vált a két férfi konfliktusa.

Vilmány - Csaknem végzetessé vált a két férfi konfliktusa.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást V. László 32 éves vilmányi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a lakásában 2013. július 11-én valamivel hajnali egy óra előtt megjelenő 35 éves helyi férfi mindkét lábát egy kézi kaszával elvágta. A sérültet a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Mint kiderült a sértettnek az ügy gyanúsítottjánál történt hívatlan éjszakai látogatására szerelemféltés miatt került sor, ahová a 35 éves férfi egy macsétával felfegyverkezve érkezett. A közöttük kialakult szóváltás, majd dulakodás során került sor a csaknem végzetes vágásra.

A rendőrség a büntetőeljárás során vizsgálja a jogos védelmi helyzet fennállásának lehetőségét is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja indított büntetőeljárást igazságügyi szakértők bevonásával folytatja.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában