Helyi közélet

2013.07.26. 08:20

A sínekre dobta a padot Sátoraljaújhelyen

Sátoraljaújhely - A mérges fiatalembert előállították a rendőrök.

Sátoraljaújhely - A mérges fiatalembert előállították a rendőrök.Bejelentés érkezett a rendőrségre 2013. július 21-én a hajnali órákban, hogy Sátoraljaújhelyen a Vámállomásnál randalíroznak.

A vasúti alkalmazott a helyszínre érkező rendőrjárőröknek elmondta, hogy egy lány és két fiatalember a peronon tartózkodott. Amikor a vonat indulása előtt közölte velük, hogy az utazáshoz pótjegyet kell váltaniuk, az egyik fiatalember kiabálni kezdett, majd a peronról felszakította egy öntvény lócát és a sínekre dobta, valamint egy szeméttárolót is felborított. A cselekmény alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

A járőrök az állomás közelében igazoltattak három fiatalt, akik elismerték a történteket. A rendőrök előállították a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra a 21 éves sárospataki R. Pétert és vele szemben garázdaság vétsége miatt indított a rendőrség eljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában