Helyi közélet

2013.06.29. 10:39

Rekortánpálya - SMS-üzenetben kértek türelmet, válasz helyett

Miskolc - Amint arról pénteken, és csütörtökön beszámoltunk: a miskolci önkormányzat válaszát várjuk az ügyben, hogy engedélyezik-e a Diósgyőri stadion rekortán atlétikai pályájának elbontását, hogy elkezdődhessen az új labdarúgó pálya építése, a napos oldali lelátó felé történő ,,eltolása".

Miskolc - Amint arról pénteken, és csütörtökön beszámoltunk: a miskolci önkormányzat válaszát várjuk az ügyben, hogy engedélyezik-e a Diósgyőri stadion rekortán atlétikai pályájának elbontását, hogy elkezdődhessen az új labdarúgó pálya építése, a napos oldali lelátó felé történő ,,eltolása". Az építkezés elvileg már szerdán elkezdődhetne, ha a munkálatot megrendelő DFC Kft. hétfőn nyertest hirdet a a feladat elvégzésére kiírt pályázat lezárás után, illetve kedden meg is köti a győztessel a szerződést.

A miskolci önkormányzattól szerdán feltett kérdéseinkre csütörtökre ígértek választ – többek között arra, hogy ha engedélyt adnak a rekortán bontására, mi lesz az atlétákkal, épül-e számukra új műanyag pálya valahol a városban – de ahogy csütörtökön, úgy pénteken sem kaptunk erre feleletet. Pénteken annyi történt ez ügyben, hogy SMS-t váltottunk a városháza kommunikációs munkatársával (mert hiába hívtuk telefonon nem vette fel a készülékét), aki egyéb elfoglaltságára hivatkozva türelmet kért.


Előzmények:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában