Helyi közélet

2013.06.14. 19:40

A tiszaújvárosi rendőrök elfogták az idős néni támadóit

Tiszaújváros - Csaknem két éve annak, hogy a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Tiszaújváros - Csaknem két éve annak, hogy a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2011. július 4-én éjjel egy kesznyéteni idősasszony lakásába akkor még ismeretlenek az ablakot befeszítve bejutottak, majd a sértettet a náluk lévő késsel megfenyegetve értékeinek átadására szólították fel. A támadók a lakásból mintegy 30.000 forintot zsákmányolva elmenekültek.

Az azóta eltelt időszak alatt beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok alapján megalapozott gyanú fel, hogy a bűncselekményt H. József 26 éves, valamint I. Dezső 22 éves helyi lakosok követték el. A gyanúsítottakon 2013. június 12-én kora reggel otthonukban ütöttek rajta a tiszaújvárosi rendőrök.

Az őrizetbe vett gyanúsítottak előzetes letartóztatását - ügyészi indítványra - a Tiszaújvárosi Járásbíróság 2013. június 14-én elrendelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában