Helyi közélet

2013.05.23. 11:30

Előzetesben a kazincbarcikai borrabló

Kazincbarcika - Nemcsak egy palackos bor elrablása miatt van előzetes letartóztatásban az a kazincbarcikai férfi, akit a rendőrök azonnal elfogtak az újabb bűncselekményének elkövetése után.

Kazincbarcika - Nemcsak egy palackos bor elrablása miatt van előzetes letartóztatásban az a kazincbarcikai férfi, akit a rendőrök azonnal elfogtak az újabb bűncselekményének elkövetése után. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 24 éves férfival szemben. A helyi férfi 2013. május 19-én a hajnali órákban egy szórakozóhely előtt várakozó fiataltól erőszakkal elvett egy flakon bort. A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében elfogták a menekülő támadót. Akiről, mint utóbb kiderült, hogy vele szemben más bűncselekmények elkövetése miatt több eljárás is folyamatban van.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett tettes előzetes letartóztatására előterjesztést tett, amit ügyészi indítványra a járásbíróság május 21-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában