Helyi közélet

2013.05.15. 08:38

Az év színésze szavazás - A sok munka és a harc előbbre viszi a pályáján

Miskolc - Nem meglepő, hogy Jancsó Dóra is bejutott a lapunk által alapított Az év színésze szavazás döntőjébe, hiszen a díjat az elmúlt két évben ő nyerte el olvasóink szavazatai alapján.

Miskolc - Nem meglepő, hogy Jancsó Dóra is bejutott a lapunk által alapított Az év színésze szavazás döntőjébe, hiszen a díjat az elmúlt két évben ő nyerte el olvasóink szavazatai alapján.A színművész a mostani évadot a következőképpen értékelte: „2012/13 a próza évada volt. Az elmúlt időszakban a közönség ahhoz szokott, hogy túlnyomó többségben zenés műfajokban állok színpadra. Az ide szezon azonban kivételnek számít, amit Molnár Ferenc határozott meg számomra. Az ördög című vígjátékában alakítottam ugyanis Jolán szerepét” – mondta Jancsó Dóra. Hozzátette: Molnár Ferenc, a fiatal hírlapíró egyébként ezzel a darabjával indult el a világhírnév felé 1907-ben. Jolán szerepe nehéz, de gyönyörű feladat volt Jancsó Dóra számára. Sok-sok munkával, harccal, de a végén szakmai és közönségsikerrel. A színművész kiemelte: hisz abban, hogy a sok munka és a harc mind előreviszi pályáján. „Ebben az évadban nem cseréltem volna senkivel!” – tette hozzá végül lelkesen.

ÉM-HE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában