Helyi közélet

2013.04.22. 16:12

„A 69-es busz menjen el Diósgyőr központjáig!”

Miskolc - Az igényvezérelt közlekedés terve rendkívül felháborította a Berekalján élőket, jelezte Bartha György (MSZP), a városrész önkormányzati képviselője sajtótájékoztató keretében.

Miskolc - Az igényvezérelt közlekedés terve rendkívül felháborította a Berekalján élőket, jelezte Bartha György (MSZP), a városrész önkormányzati képviselője sajtótájékoztató keretében.Hangsúlyozta: az MVK Zrt. azért kapkod összevissza, mert az állam közel 600 millió forintot vont el a cégtől. Azért vannak a járatkimaradások is, mert a közlekedési vállalatnak nincs pénze alkatrészekre. A képviselő hozzátette: a Berekalján élők kérésére többször jelezte az MVK-nak, hogy óránként legalább 2 járat menjen el a Diósgyőri Városközpontig, ne csak Felső-Majláthig, hiszen az emberek többsége a központba igyekszik, mivel ott vannak az üzletek, a pénzintézetek és egyéb szolgáltatók. De szorgalmazza azt is, hogy a városközpontban újra lehessen menetjegyet és bérletet váltani, hiszen Diósgyőrnek az a legsűrűbben lakott területe, érvelt a képviselő.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában