Helyi közélet

2013.03.18. 13:17

Stand up-osok jótékony sikere

Miskolc - Rakaczki Bence támogatására focitornát és humorestet rendeztek.

Miskolc - Rakaczki Bence támogatására focitornát és humorestet rendeztek.Március 14-én „Segíts nevetve” címmel jótékonysági focitornát és humorestet rendeztek a diósgyőri fociszurkolókból alakult Fórumfoci Team tagjai és a Stand Up Brigád humoristái a miskolci Avasi Gimnáziumban. Az est bevételét – ami a szervezők tájékoztatása szerint meghaladta a 200 ezer forintot – a DVTK fiatal kapusának, Rakaczki Bencének és a leukémiás gyerekek gyógykezelését támogató Bonta Zoltán Gyógyászati Alapítványnak ajánlották fel a fellépők.

A részvételt a tiszteletdíjukról való lemondással vállaló humoristák – Erdei Sándor (Rokker Zsoltti), Maksa Zoltán, Beleznay Endre, Ürmös Zsolt, Szép Bence és Csordás József – nemcsak a színpadon vitézkedtek, hanem a pályán is. Néhány vendégjátékossal kiegészített csapatuk jobb gólkülönbséggel megnyerte a humorestet megelőző focitornát, megelőzve a második helyezett Fórumfoci Team 2 csapatát, a harmadik Fórumfoci Team 1 gárdáját, és a negyedik helyet ,,megcsípő” Újságírók együttesét. A sportos rendezvényen a DVTK öregfiúk csapata is játszott két mérkőzést, a négyes torna két legjobbja ellen, a Fórumfoci Team 2 gárdáját legyőzték, de a Stand Up Brigád csapatával ők sem bírtak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában