Helyi közélet

2013.03.07. 13:02

Nikoletta, a legszebb borsodi lány

Miskolc - Második lett a szépségverseny országos döntőjén, most egyetemre készül molekuláris bionika szakra. Arcok a megyéből: Nagy Nikoletta.

Miskolc - Második lett a szépségverseny országos döntőjén, most egyetemre készül molekuláris bionika szakra. Arcok a megyéből: Nagy Nikoletta.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy Borsod megyét képviselhettem, és hogy képviselhetem majd a verseny nemzetközi döntőjén, Olaszországban”, mondta lapunknak a 18 éves Nagy Nikoletta, amikor azt firtattuk, mit érez, hogy a második helyezett lett az Alpok Adria szépségverseny országos döntőjén. (Az első a Heves megyei lány lett.)

Mint megtudjuk tőle, tavaly nyáron indult először szépségversenyen, akkor Kristályfürdő szépének választották. Majd lett Borsod megye szépe az Alpok-Adrián (innen jutott az országos döntőbe), és második lett az idei Miss Winterface versenyen.

– Nagyon szeretek szerepelni – válaszol arra a kérdésre, hogy miért döntött úgy, szépségversenyeken is kipróbálja magát. Meséli, 13 éve táncol, sok-sok stílusban. 6 évig akrobatikus rock and rollozott, majd jött a hip hop, a funky, a break. 2011. szeptemberétől a Fortuna Tánc- és Divat Studióban is tanít. Tavaly a tánccsapattal felléptek az Alpok-Adrián, akkor gondolta először, mi lenne, ha ő maga is versenyezne. Az idén így már a tanítványai is szurkolhattak neki.

– Szurkoltak is! – mondja, s megjegyzi, nagyon örültek a sikerének.

Nikoletta egyébként végzős gimnazista, a Diósgyőri Gimnáziumban készül az érettségire. Egyetemre készül, reál érdeklődésű, a biológia a kedvence.

– A Miskolci Egyetem Anyagtudományi karára, vagy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem molekuláris bionika szakára szeretnék bejutni – árulja el, ez utóbbi kapcsán pedig megtudjuk, művégtagok gyártását, tervezését tanulná, ezt nagyon érdekesnek találja.

A szépségszakmában is folytatná, hiszen két modelltanfolyamot is elvégzett. Több divatbemutatón vett már részt, mint kiderül, itt inkább a fotózásokban lát fantáziát, mert 165 centis magasságával a kifutókhoz alacsony lenne.

Visszatérünk még kicsit a mostani sikeréhez. Kérdezzük, mikor érezte először a verseny során, hogy dobogóra léphet.

– Az utolsó pillanatig nem sejtettem – árulja el. – Nagyon erős volt a mezőny, csodaszép lányok kerültek a döntőbe, így sokszorosan büszke vagyok erre a sikerre – mondja.

ÉM-HM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában