Helyi közélet

2013.03.28. 16:47

Miskolci Régiségvásár: egy új korszak kezdődik

Miskolc - Az Expo Logic Kft. szervezi a jövőben a miskolci Régiségvásárokat - minderről Kákóczki András, a miskolci Polgármesteri Hivatal Kulturális és Idegenforgalmi Osztály vezetője számolt be csütörtökön.

Miskolc - Az Expo Logic Kft. szervezi a jövőben a miskolci Régiségvásárokat - minderről Kákóczki András, a miskolci Polgármesteri Hivatal Kulturális és Idegenforgalmi Osztály vezetője számolt be csütörtökön.Pályázatot írt ki a város nemrégiben a Miskolci Vásár szervezésére: a március 22-ei határidőig három pályázat érkezett, melyekből egy nem volt értékelhető.

- A másik két pályázat nagyon komoly volt, nehéz volt dönteni - fogalmazott Kákóczki András.

A város azt is jelezte előzetesen a pályázok felé, hogy a vásárt a „minőség felé” szeretni eltolni és még nagyobb vásárlói biztonságra törekszik. A pályázók részéről többek között felmerült a többnyelvű internetes honlap csakúgy, mint a külföldi vásározók bevonása is. A befutó végül egy miskolci cég, az Expo Logic Kft. lett, amellyel határozatlan idejű szerződést köt a város. Azaz Kákóczki András elmondása szerint nem tárgyalják évente újra a szerződést - már, ha a város elégedett lesz a „látottakkal”.

Az „exposok” első erőpróbájára már a jövő hétvégén sor kerül, hiszen az április 7-i Miskolci Vásárt már az új csapat szervezi.

Kérdésünkre, hogy az eddigi „régiségvásárosok”, vagyis Braun Istvánék pályáztak-e, igennel felelt Kákóczki András. Úgy tudjuk ők maradtak alul az Expo-Logic-cal szemben.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában