Helyi közélet

2013.02.22. 07:30

Debrecenben fogták el a miskolci fegyveres rablókat

Miskolc - A rendőrség a bűncselekményt követő második napon elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a Miskolc egyik belvárosi ékszerüzletében történt fegyveres rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

Miskolc - A rendőrség a bűncselekményt követő második napon elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a Miskolc egyik belvárosi ékszerüzletében történt fegyveres rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított fegyveres rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2013. február 19-én kora délután Miskolc egyik belvárosi ékszerüzletében az eladót fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegették, majd készpénzt és ékszereket magukhoz véve távoztak.

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói felderítették és egy debreceni ingatlanban, 2013. február 21-én az esti órákban - mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy fegyverrel rendelkezhetnek - az erre megfelelő szakértelemmel és felszereléssel rendelkező Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek bevonásával elfogták az elkövetéssel gyanúsítható személyeket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben kitűzött nyomravezetői díjat visszavonta.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


Miskolc – Fegyveres rablók jártak az Ady-hídnál lévő egyik ékszerboltban kedden kora délután.

Miskolc – Kedden kora délután eddig ismeretlen személy ment be Miskolcon az Ady hídnál található egyik ékszerüzletbe és az ott dolgozóktól értékeket követelt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában