Helyi közélet

2013.02.13. 12:26

A sajtó meghívása kimarad az SZMSZ-ből?

Miskolc -  A közgyűlés Szervezeti és Működési Szabályzatát (SZMSZ) újra módosítaná a testület. Legalábbis a csütörtöki testületi ülés elé kerül egy erről szóló napirend.

Miskolc -  A közgyűlés Szervezeti és Működési Szabályzatát (SZMSZ) újra módosítaná a testület. Legalábbis a csütörtöki testületi ülés elé kerül egy erről szóló napirend. Ez alapján van olyan pont, amit hatályon kívül helyeznének, ilyen például az is: "A Közgyűlés nyilvános ülésére a helyi és megyei sajtó képviselőit meg kell hívni."

Ezt olvasva kérdeztük az önkormányzatot, hogy ezentúl nem hívják majd meg a sajtót? Illetve: ezt a pontot miért kell hatályon kívül helyezni?

Kérdéseinkre Dobos Tímea városházi szóvivő azt válaszolta:

„Annyit jelent csak, hogy a közgyűlésen mindig elhangzik, hogy mikor lesz a következő testületi ülés, illetve a meghívó felkerül a miskolc.hu-ra is, és én is küldöm automatikusan, így felesleges ez a rész. Vagyis ezt követően is küldöm majd a meghívókat a közgyűlésre, ahová természetesen szeretettel várjuk a sajtót.”

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában