Helyi közélet

2013.01.29. 19:07

Erős országot akarnak

Miskolc - Az MSZP január 20-án „Magyarország ma” elnevezéssel kampányt indított. A kampány óriásplakátok kihelyezésével kezdődött. Erre reagált közleményében Dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő.

Miskolc - Az MSZP január 20-án „Magyarország ma” elnevezéssel kampányt indított. A kampány óriásplakátok kihelyezésével kezdődött. Erre reagált közleményében Dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő.Ebben többek között leszögezi: a gyűlöletkampány a szocialisták tehetetlenségét és gyengeségét mutatja és ez a gyülöletkampány az MSZP kudarca, az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. A képviselő és megyei önkormányzati elnök kifejezésre juttatta: a Fidesz-KDNP kormánya megmutatta, hogy van kiút a gödörből, amit a baloldal ásott. Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akar. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva közösen akar kimászni a gödörből,és ehhez kéri a választópolgárok támogatását

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában