Helyi közélet

2013.01.11. 14:48

Előzetesben az ózdi testvérpár támadói

A mai napon a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a két gyanúsítottnak, akik 2013. január 7-én a késő esti órákban törtek rá egy ózdi családi házra.

A mai napon a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a két gyanúsítottnak, akik 2013. január 7-én a késő esti órákban törtek rá egy ózdi családi házra.Mint ismeretes Ózdon 2013. január 7-én a késő esti órákban egy helybeli testvérpár brutális támadás áldozata lett. A 68 és a 69 éves férfiakra kapucnit, illetve maszkot viselő férfiak törték rá családi házuk ajtaját és mindkettőjüket bántalmazták. Az idősebb sértett a helyszínen életét vesztette, testvére súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Budapesti Rendőr-főkapitányság és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai közreműködésével a bűncselekmény ismertté válását követő 26. órában a fővárosban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozási bíró által előzetes letartóztatásba helyezett 19 és 24 éves ózdi éves férfiakkal szemben nyereségvágyból elkövetett emberölés, valamint életveszélyt okozó testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda


Ózd - Ózdon 2013. január 7-én a késő esti órákban brutális támadás ért egy helybeli férfi testvérpárt. A támadás során az egyik sértett a helyszínen életét vesztette, a másik súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Miskolc, 2013. január 9., szerda (MTI) - Brutális támadás ért a Borsod megyei Ózdon egy helybeli férfi testvérpárt, a támadás során az egyik sértett a helyszínen életét vesztette, a másik súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - tájékoztatta a hétfői esetről szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Ózd - Huszonhat óra alatt elfogták a rendőrök a brutális gyilkosság gyanúsítottjait.

Miskolc, Ózd - Ózdon 2013. január 7-én a késő esti órákban egy helybeli testvérpár brutális támadás áldozata lett. A 68 és a 69 éves férfiakra kapucnit, illetve maszkot viselő férfiak törték rá családi házuk ajtaját és mindkettőjüket bántalmazták. Az idősebb sértett a helyszínen életét vesztette, testvére súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Miskolc, 2013. január 10., csütörtök (MTI) - A megalapozott gyanú szerint két ózdi fiatal ölt meg egy 69 éves ózdi férfit, akinek 68 éves testvére is súlyos sérülést szenvedett a bántalmazásokban. A tetteseket Budapesten egy hajléktalanszállón fogták el, a rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatásukat - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója miskolci sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Miskolc, Ózd - Az idősebb fivér belehalt a bántalmazásba, de öccse is súlyosan megsérült.

Ózd Miskolc - Otthonában támadott meg két ózdi férfi két idős embert kedden éjjel, a tetteseket a rendőrség a bűncselekményt követő 26. órában elfogta. Mint egy a témában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón kiderült, az elkövetők - egy 19 és egy 24 éves helybeli férfi - apróságokat zsákmányoltak áldozataiktól, akiket mindketten gyerekkoruk óta jól ismertek. A gyanúsítottak egyike az egy fedél alatt élő testvérpárral egy utcában élt, bűntársa a szomszédos városrészben lakott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában