Helyi közélet

2013.01.14. 11:12

Budapest felé késésekre kell számítani

Miskolc - Bár hétfőn délelőtt megyénket is elérte a havazás, egyelőre nem okozott komolyabb problémákat a vasúti közlekedésben. Ahogy a MÁV-START kommunikációs osztályától kapott információkból kiderül, főleg a kör-IC, illetve a Budapest elővárosait érintő szerelvények késnek.

Miskolc - Bár hétfőn délelőtt megyénket is elérte a havazás, egyelőre nem okozott komolyabb problémákat a vasúti közlekedésben. Ahogy a MÁV-START kommunikációs osztályától kapott információkból kiderül, főleg a kör-IC, illetve a Budapest elővárosait érintő szerelvények késnek.A kör-IC-k, mivel nem tudják ledolgozni hátrányukat, átlagosan 20-30 percet lemaradásban vannak, a Keletiből Sátoraljaújhely felé fél hétkor induló szerelvény pedig 93 perc késést halmozott fel.

Ujj Zsuzsanna, a Borsod Volán PR-menedzsere arról tájékoztatta lapunkat, hogy megyénkben hétfőn délelőtt még nem okozott gondot az időjárás, ám a Budapestre irányuló járatok esetében jelentős késésekkel lehet számolni. A Tiszaújváros-Budapest között közlekedő, 5 óra 45-kor indult járatnak kilenc órára kellett volna Budapestre érnie, de Gödöllőtől gyakorlatilag életveszélyes az autópálya, kamionok állnak keresztbe, így a busz is 10 óra 30 percre ért a végállomására.

Az Ózdról induló 5.35-ös busz pedig két óra késéssel ért Budapestre, szintén a Gödöllő utáni hóviszonyok miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában