Helyi közélet

2012.12.11. 10:50

Főleg tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat Borsodban

Miskolc - A múlt hét végén 27 riasztást kaptak a megye tűzoltói, ebből 13 esetben tűzesethez, 8 alkalommal műszaki mentéshez vonultak, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Miskolc - A múlt hét végén 27 riasztást kaptak a megye tűzoltói, ebből 13 esetben tűzesethez, 8 alkalommal műszaki mentéshez vonultak, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.Péntek délelőtt Sajószögeden egy vályogház konyhája, bejárata és az előtető égett. A kiérkező tiszaújvárosi tűzoltók a házban egy idős hölgyet találtak és kihozták az épületből, de életét már nem sikerült megmenteni. Az esettel kapcsolatban tűzvizsgálati eljárás indult.

A szeles időjárásnak köszönhetően több kéménytűz is történt. Pénteken Edelényben és Hejőbábán, szombaton Miskolcon, Tiszavalkon, Korláton, Bükkaranyoson és Legyesbényén avatkoztak be a tűzoltók kéménytüzeknél, személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában