Helyi közélet

2012.12.07. 15:22

„Újabb szög Miskolc koporsójában”

Miskolc - A állami ösztöndíjas keretszámok drasztikus csökkentése nem más, mint a tandíj bevezetése, jelentette ki Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke, önkormányzati képviselő. Mint fogalmazott, a döntés egy újabb szög Miskolc és a régió koporsójában. Pedig az itt élő emberek számára a tanulás lehet az egyetlen kitörési pont, jelezte.

Miskolc - A állami ösztöndíjas keretszámok drasztikus csökkentése nem más, mint a tandíj bevezetése, jelentette ki Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke, önkormányzati képviselő. Mint fogalmazott, a döntés egy újabb szög Miskolc és a régió koporsójában. Pedig az itt élő emberek számára a tanulás lehet az egyetlen kitörési pont, jelezte.Hozzátette: a Miskolci Egyetem sincs jó helyzetben, a támogatott keretszám csökkentése pedig nem a fejlődését szolgálja. A képviselő szerint a kormány leírta Miskolcot, mert munkahelyteremtés helyett támogatást nyújt azoknak az embereknek, akik a Dunántúlra mennek dolgozni.

Pakusza Zoltán felszólította Miskolc vezetését és a fideszes országgyűlési képviselőket, hogy tiltakozzanak kormányuknál, mivel nekik nem a kormányt, hanem az itt élő emberek érdekeit kell képviselniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában